Noapte
Zi
4 October 2017
2 mins read

TÂRGOVIȘTE: Vineri are loc Festivalul Concurs Național “Laura Stoica” 

Se va întâmpla vineri 7 octombrie a.c. la Liceul de Artă Bălașa Doamna din Târgoviște unde, în urma preselecțiilor, 12 concurenți vor urca pe scenă și se vor lupta pentru cucerirea trofeului.

Pentru că au dorit ca Laura Stoica să nu fie uitată, iar memoria sa să fie cinstită prin muzică, autoritațile județeane împreună cu rudele artistei și-au unit forțele și au decis ca acest festival să îl organizeze la Târgoviște, locul în care astista și-a început cariera.

“Mă bucur foarte multă că organizăm acest festival aici la Târgoviște, este a doua ediție, dar prima aici, și sper ca de acum înainte să

numărăm cât mai multe ediții la Târgoviște. Sperăm să avem concurenți cât mai buni și astfel să-i ajutăm să ajungă cât mai sus în muzica ușoară românescă.” a precizat Alexandru Stoica, fratele artistei.

“La sfârșitul acestei săptămâni derulăm la Târgoviște prima ediție a Festivalului concurs Național Laura Stoica. Eu cred că este un gest pe care noi ca instituție împreună cu Centrul Județean de Cultură era normal și firesc să-l facem pentru a cinsti memoria unui artist care a fost legat de Târgoviște, de județul Dâmbovița, si unui om care a făcut cunoscut municipiul atât în țară cât și peste hotare.

Așa cum stim cu toții, artista a început la Târgoviște, la Școala Populară de Artă, după care la Mamaia la Cerbul de Aur, iar apoi un interpret cunoscut la nivel național.

Din păcate soarta a luat-o prea devreme dintre noi, iar ea încă mai avea foarte multe de oferit în plan artistic. Sperăm ca în timp acest festival să capete recunoașterea cuvenită, să cinstim memoria acestui om și să aducem la Târgoviște cât mai mulți artiști și prieteni ai Laurei Stoica.” a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea.

“Avem un buget alocat de la CJD de 40.000 lei, pentru premii, juriu și organizare.

Juriul va fi format din trei membrii, și anume Luminița Anghel, care va susține și un recital, Zoe Alecu, care a fost o prietană foartă a regretatei artiste, și târgovișteanul Florin Badea. Toți vor juriza în data de 7 octombrie la Liceul Bălașa Doamna, un număr de 12 concurenți din mai multe regiuni ale țării, și avem și reprezentații din Republica Moldova”- a adăugat Ionuț Lăscaie, directorul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.

A doua zi, pe 8 octombrie la Teatrul Tony Bulandra va avea loc Gala Laureaților, dar și un două recitaluri, Luminița Anghel și, pentru prima dată la Târgoviște, trupa Kripton.

WhatsApp Image 2017-10-04 at 11.57.07

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Municipiul Târgoviște se transformă în Smart City 

Articolul Urmator

Birourile MagiCAMP au fost călcate de hoți

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele