Noapte
Zi
23 November 2017
1 min read

Marfă contrafăcută confiscată de jandarmii dâmbovițeni

Activitățile comerciale ilicite sunt constant în atenția jandarmilor dâmbovițeni, astfel mai multe perechi de pantofi sport ce purtau însemnele şi inscripţiile unor mărci de renume au fost confiscate miercuri, 22 noiembrie a.c., de jandarmii dâmbovițeni într-o piață din municipiul Târgoviște.

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat în zona complexului comercial Pavcom o persoană care aborda trecătorii pentru a le oferi spre vânzare adidași la preţuri modice.

În urma verificărilor efectuate asupra bărbatului în vârstă de 50 de ani au fost găsite 17 perechi de pantofi sport cu însemnele unor mărci consacrate.

Jandarmii au întocmit persoanei în cauză actele de sesizare pentru fapta de “oferire spre vânzare ori vânzarea unor mărfuri contrafăcute”, care au fost înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Acțiune filantropică pentru Centrul Social de la Ghergani

Articolul Urmator

Ambasadorul Irlandei, vizită în județul Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele