Noapte
Zi
11 December 2017
1 min read

Deputat Corneliu Ștefan:”Am promis că nu voi fi un simplu spectator”

De la an de când dâmbovițenii i-au acordat votul de încredere și a câștigat un mandat de deputat în Parlamentul României, social democratul Corneliu Ștefan a făcut un bilanț al activității, atât al celei din plenul Camerei Deputaților, cât și al celei interprinse în teritoriu, sau la cabinetele parlamentare unde, constat, a fost prezent și a acordat audiențe.

“Nu a fost un an tocmai ușor, însă am promis dâmbovițenilor că nu ma voi duce în Parlamentul României pentru a fi un simplu spectator și sau pentru a avea un simplu rol formal. M-am implicat și mă voi implica și în viitor pentru ca Dâmbovița să devină un pol de dezvoltare important în România.

 În afară de întâlnirele publice cu cetățenii la care am participat alături de colegii mei, în afară de inițiativele  legislative, și aici vă pot da ca exemplu : am avut 24 de propuneri legislative, 13 interpelări și întrebări adresate diferitelor ministere, două declarații politice și o moțiune de cenzură.”, precizează parlamentarul.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Consiliul Județean Dâmbovița – 18 contracte de finanțare semnate prin PNDL 2

Articolul Urmator

Adrian Țuțuianu: “Este inacceptabil modul în care se face transpotrtul public în județ”

Ultimele Articole

Mergisus