Noapte
Zi
29 December 2017
1 min read

TÂRGOVIȘTE: 7 milioane de euro pentru comunitățile defavorizate

Sfârșitul de an vine cu vești bune din partea autorității locale târgoviștene, și anume, un proiect în valoare de 7 milioane de euro pe care primăria îl va implementa pentru comunitățile defavorizate din municipiu.

“O noua finanțare europeana, de data aceasta în valoare de 7.000.000 euro, a fost obținută de către  administrația târgovișteană, prin Grupul de Acțiune Locală “Târgoviștea Egalității de Șanse”.

Astfel, proiectul în discuție, vizează construirea unui bloc de locuințe sociale, reabilitarea a patru străzi într-o zonă marginalizată a

, construirea a două crese și a unei grădinițè, construirea unui Centru Social pentru Persoane Vârstnice și dotarea acestuia, dar și crearea sau modernizarea unor locuri de joacă, reabilitarea unor spații verzi, acordarea unor ajutoare de minimis, dotarea unor unități de învațământ, asigurarea de servicii “Școala după Școală” și “A doua Șansă”, furnizarea de servicii medicale, înființarea unor magazine sociale, campanii de combatere a discriminării la nivelul școlilor, programe de formare profesională sau de ucenicie.

Investiția este finanțată prin POR și POCU, în cadrul liniei de finanțare “Dezvoltarea Locală Plasata sub Responsabilitatea Comunității”, precizează edilul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: Mii de articole pirotehnice, confiscate de polițiști

Articolul Urmator

Cristian Stan: “Suntem pregătiți pentru interventiile de deszăpezire” (VIDEO)

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele