Noapte
Zi
4 January 2018
1 min read

Cristian Stan: “Suntem pregătiți pentru interventiile de deszăpezire” (VIDEO)

Chiar dacă până în acest moment prognoza meteorologică a fost una favorabilă pentru zona de sud a țării și ninsorile au întârziat să apară, autoritățile locale de la nivelul municipiului Târgoviște sunt pregătite de intervenție cu tot ceea ce este necesar, de la utilaje, la materiale antiderapante și până la resursa umană folosită în astfel de situații.

În acest sens, edilul Cristian Stan a făcut o prezentare a tot ceea ce are în dotare Serviciul de Salubritare, cel care este operatorul pe care primăria Târgoviște îl are pe zona de deszăpezire.

De asemenea, Stan a făcut precizări și în ceea ce privește personalul care va deservi la lucrările de deszăpezire, 50 de angajați ai Direcției de Salubritate, cei de la ECO SAL și Municipal Construct, societăți aflate în subordinea primăriei, dar și membrii ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, toți acționând după un plan bine pus la punct, fiecare știindu-și foarte rolul și ceea ce trebuie să facă.

Și în acest an, la acțiunile de curățare și îndepărtare a zăpezii vor fi chemate și persoanele care beneficiază de ajutor social și sunt apte de muncă, iar dacă nu își vor face treaba li se vor sista beneficiile.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: 7 milioane de euro pentru comunitățile defavorizate

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Structura educațională, într-o continuă dezvoltare

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele