Noapte
Zi
15 January 2018
1 min read

Doi barbați s-au ales cu 10.000 lei amendă și lemnele confiscate pentru că nu dețineau documente justificative

Jandarmii au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor contravenționale săvârșite în domeniul silvic.

În urma unei acțiuni pe raza comunei Valea Mare, desfășurată weekend-ul trecut, au fost constatate două fapte de natură contravențională, cuantumul amenzilor aplicate fiind în valoare de 10.000 lei .

Cele două persoane în cauză au fost surprinse pe izlazul din satul Saru cu două atelaje hipo încărcate cu material lemnos din specia stejar.

În urma verificărilor efectuate cei doi au fost sancționați contravențional pentru “transportul de materiale lemnoase fără avize de însoțire valabile, prevăzute de normele referitoare la proveniența, circulația și comercializarea materialelor lemnoase”.

Materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 2 metri cubi a fost confiscat și predat organelor silvice pentru stabilirea regimului acestuia.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: Peste 10.000 de șomeri înregistrați în luna decembrie a anului trecut

Articolul Urmator

Deputat Carmen Holban:”În Dâmbovita există un dificit al medicilor de familie” (VIDEO) 

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele