Noapte
Zi
23 January 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Impozit de 500% pentru clădirile degradate sau terenurile părăsite

În această perioadă primăria Târgoviște a finalizat prima etapă în ceea ce privește identificarea acelor clădiri sau terenuri care se găsesc în părasire sau prezintă un grad mare de insalubritate.

Pentru toate imobilele care se încadrează în această categoreie se dorește aplicarea unei cote de impozitare de 500%, propunere ce de va regăsi pe ordinea de zi a viitoarei ședinte a Consiliului Local Municipal.

“Printre imobilele care vor fi supuse noului impozit, se numară și clădirea fostului restaurant Brotăcei, fostul sediu al IPJ, clădirea deținută de Compania Nationala Poșta Română pe strada Gării, terenul aferent fostei Case Dâmbovițene, dar și alte imobile aflate în stare de degradare și care reprezintă un pericol pentru cetățeni sau sunt adevarate focare de infecție.

Precizez faptul că toți proprietarii acestor clădiri au primit în prealabil somați, fără însă a lua măsurile necesare de reabilitare.”, precizează primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: „Unirea Principatelor de la 1859: între importanţă istorică şi cunoaştere”

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Programul ceremoniei militare dedicate zilei de 24 ianuarie

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele