Noapte
Zi
8 January 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Structura educațională, într-o continuă dezvoltare

Două investiții majore la nivelul infrastructurii educaționale urmează a fi implementate în municipiul Târgoviște.

Astfel,  Școala Gimnaziala “Matei Basarab” (nr. 13) și Școala Gimnaziala “Mihai Viteazul”  (nr. 8) vor face obiectul unor lucrări importante de modernizare, extindere și reabilitare.

“În ceea ce privește la Școala Gimnazială “Matei Basarab”, va fi reabilitata integral clădirea existentă, se va construi o extindere în suprafață desfașurata de aproximativ 1400 mp, se va construi o sala de sport, se va realiza un teren de sport exterior, vor fi refăcute trotuarele, aleile și spațiile verzi.

Și la Școala Gimnaziala “Mihai Viteazul”  vor fi realizate ample lucrări, în sensul ca vor fi reabilitate corpurile existente și se vor construi nu mai putin de șase corpuri noi de clădire.

Astfel, se va realiza creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sală de festivități, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.

Proiectele vor fi depuse în vederea finanțării prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10, “Îmbunătățirea infrastructurii educaționale” și au o valoare cumulată de peste 40.000.000 lei, contribuția administrației locale fiind de numai 2% din valoarea eligibilă a proiectului.”, precizează primarul Cristian Stan.

Proiectele au fost aprobate în ședinta Consiliului Local Municipal Târgoviște cu unanimitate de voturi.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cristian Stan: “Suntem pregătiți pentru interventiile de deszăpezire” (VIDEO)

Articolul Urmator

Acces gratuit la muzeele târgoviștene de Ziua Culturii

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele