Noapte
Zi
5 February 2018
1 min read

Carmen Holban, discuții cu ambasadorul Republicii Peru despre sistemul de sănătate

Pe lânga faptul că face parte din Comisia de Sănatate din Camera Deputaților, parlamentarul dâmbovițean Carmen Holban este și membră în Grupul Parlamentar de prietenie cu Republica Peru.

În această calitate, astăzi, 5 februarie a.c., Carmen Holban a participat la o întâlnire cu Ambasadorul Republicii Peru în România, unde în prim plan au fost discuțiile despre relațiile dintre cele două state, un subiect foarte important concentrându-se pe tema sistemului sanitar.

“Alături de colegii din cadrul Comisiei de prietenie România-Peru, am avut astăzi o nouă întâlnire productivă cu Excelența Sa doamna María Eugenia Echeverría, Ambasador al Republicii Peru în România și domnul Luis Alberto Castro Joo, Ministru în cadru Ambasadei. Discuțiile s-au concentrat în mare măsură pe îmbunătățirea relațiilor diplomatice dintre cele două state, dezvoltarea turismului și schimburilor economice, cu un accent deosebit pe sistemul de Sănătate și eficacitatea medicamentelor produse în Peru.

Cu aceeași ocazie s-a desfășurat și o nouă manifestare sub titlul “Săptămâna Gastronomică Peruană”, în cadrul căreia doamna Ambasador a ținut să ne menționeze detalii amănunțite despre istoria, bogăția și diversitatea gastronomiei peruane, ca și despre importanța pe care aceasta a înregistrat-o la nivel mondial, prin obținerea unor premii internaționale de renume.”, a declarat deputatul social democrat.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Corneliu Ștefan:”Transportul pe ruta Târgoviște-Pietroșita trebuie menținut”
Parlamentarul interpelează Ministerul Transportului

Articolul Urmator

Deputat Cezar Preda:” Intenția patronului este falimentarea COS Târgoviște” 

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele