Noapte
Zi
14 March 2018
1 min read

Primarul Cristin Stan, despre proiectele finanțate prin CNI ( VIDEO)

În cursul zilei de marți, 13 martie a.c., executivul primariei Târgoviște s-a întâlnit cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții, tema discutiilor purtate fiind proiectele pe care municipalitetea le va implementa în 2018. În acest sens, edilul Cristian Stan vine cu vesti bune, și anume faptul că investițiile derulate prin CNI se vor aproba la finantare, aici referindu-se la proiectul de consolidare a malului râului Ialomița și la reabilirarea si modernizarea Cinematografului Independența.

Primul proiect se va ridica la suma de 11 milioane de lei, iar cea de a doua investiție la aproximativ 9 milioane de lei.

În cadrul aceleasi întâlniri, edilul a pus în disctuție și alte proiecte pe care doreste să le implementeze la nivelul municipiului: construirea unei săli de sport, la reabilitarea fostei săli de lupte, în cadrul unui parteneriat pe care primăria îl va face cu Ministerul Tineretului și Sportului, dar și despre proiectul care vizează construcția a două scări de bloc, 48 de imobile, destinate medicilor și profesorilor care se vor ridica în zona fostei unităti militare de la gară.

“Sunt vești foarte bune, mai ales pe fondul unui buget de venituri și cheltuieli destul de subțire anul acesta, si aici mă refer la veniturile proprii ale administrației locale. Discutăm despre finanțări venite din zona guvernamentală, de finanțări consistente, care, alaturi de cele din fondurile europene și de cele prin Programul National de Dezvoltare Locală, vor asigura aproximatix 80% din secțiunea de dezvoltare a bugetului municipiului Târgoviște pentru următorii doi, trei ani”, a mai precizat primarul.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Bărbat din Nucet, accidentat mortal de un tren

Articolul Urmator

Luna martie, o lună capricioasă cu temperaturi variate

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele