Noapte
Zi
20 March 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Angajații primăriei la datorie pentru deszăpezirea de primăvară

Chiar dacă cu toții am crezut că primăvara și-a intrat în drepturi, se pare că forța naturii este de necontrolat. Așadar, conform atentionărilor meteorologice, peste întreaga România iarna s-a așternut din nou.

Sudul țării se află sub cod calben de ninsori, iar pentru prinele două zile ale acestei săptămâni poleiul a pus în dificultate foarte mulți șoferi, dar și pietoni.

La Târgoviște, angajații primăriei au fost la datorie încă de la primele ore ale dimineții pentru tot ceea ce înseamnă activități de deszăpezire și curătare a străzilor și trotuarelor.

“Aproximativ 130 de lucrători din cadrul Direcției de Salubritate, SC Eco-Sal și Municipal Construct, precum și 21 de utilaje au desfășurat activități specifice de deszăpezire la nivelul municipiului Târgoviște.

Din păcate, veștile nu sunt tocmai bune în condițiile în care, începand cu orele 18:00 și până mâine după-amiază, județul Dâmbovița se va află sub incidenta unui Cod Galben de ninsoare, polei și intensificari ale vântului.”, precizează edilul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Școlile din București vor fi închise vineri

Articolul Urmator

Bărbat din Poiana găsit înecat în pârâul Ciorogârla (VIDEO) 

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele