Noapte
Zi
26 March 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Asistații sociali nu s-au grăbit să-și găsească un loc de muncă

În urmă cu trei zile, în municipiul Târgoviște a fost organizată o bursă a locurilor de muncă, eveniment dedicat în special beneficiarilor de ajutor social și persoanelor care nu au nicio calificare în muncă.

Au fost prezente 16 societăți comerciale care au căutat oameni în vederea angajării peste 290 de posturi, iar din ccei 257 de participanți aproximativ 89 au fost selectați în vederea angajării.

 “Angajarea persoanelor care sunt asistate social trebuie să fie un act normal, mai ales în cazul celor tineri și capabili de muncă.

Este necesar ca aceștia să-și depășească condiția de întreținuți de stat. Prin găsirea unui loc de muncă vor câștiga si mai mulți bani, vor duce un trai mai bun, și prin plate taxelor și impozitelor vor contribui la consolidarea bugetului local”, a precizat edilul Cristian Stan, prezent la eveniment.

Pe viitor, atât reprezentanții Agenției Județeane pentru Ocuparea Forței de Muncă, dar și cei ai primăriei vor continua acest demers și vor mai organiza și alte sesiuni ale bursei de muncă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Vremea la extreme!
Temperaturile vor ajunge la 20 de grade! 

Articolul Urmator

LE-AȚI VĂZUT? Au fost date dispărute după ce nu s-au mai întors în centrul social unde locuiau

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele