Noapte
Zi
28 March 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Cartierul Romlux va fi modernizat cu bani europeni

Peste 17.000 lei vor ajunge în cartierul Romplux, bani care vor fi accesați de către autoritățile locale prin Programul Operațional Caăpital Uman. Scopul acestui proiect este acela de a dezvolata comunitatea marginalizată din această zonă a municipiului, având “în vedere cresterea accesului la educatie, sprijin pentru accesul pe piata muncii (angajarea a 106 persoane si acordarea de subventii angajatorilor timp de 12 luni), acordarea a 28 de micro-granturi in valoare de 25.000 de euro fiecare, analize medicale gratuite pentru 570 de persoane, activitati de imbunatatire a conditiilor de locuit prin reabilitarea locuintelor pentru 194 de beneficiari, precum si numeroase alte forme de sprijin menite sa reduca riscul de marginalizare sociala.
Proiecte de acest tip vor fi accesate si pentru alte zone din municipiul Targoviste, asigurandu-se o dezvoltare echilibrata a intregii comunitati.
Precizez ca, la acest moment, administratia locala targovisteana are depuse inca 4 proiecte in vederea finantarii pe fonduri europene, proiecte care vizeaza modernizarea unor unitati de invatamant, construirea de crese si gradinite, reabilitarea termica a blocurilor, dar si construirea de locuinte sociale.”, a precizat primarul Cristian Stan în cadrul unei conferințe de presă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Gilia Claudia, fată în fată cu jurnaliștii de limbă română din Republica Moldova, Ucraina, Serbia și Albania

Articolul Urmator

RĂCARI: Pas cu pas spre Marea Unire Drapel lung de 50 metri purtat pe brațe (VIDEO/FOTO)

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele