Noapte
Zi
8 March 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Trei liceeni au fost prinsi jucând barbut la școală

Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ au intervenit astăzi, 8 martie a.c., la un liceu din municipiul Târgovişte, după ce  au fost sesizați de către agentul de pază cu privire la faptul că mai mulţi elevi practică jocuri de noroc într-o sală de curs.

Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că trei elevi de clasa a XII-a, aflaţi în timpul recreaţiei au jucat barbut pe sume modice de bani.

Tinerilor li s-au întocmit procese-verbale de constatare a contravenţiei pentru fapta de “organizare şi participare la jocuri de noroc”, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 1.250 lei.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Marius Lixandru, ITM Dâmbovița: “Datorită investițiilor din zonă, numărul contractelor de muncă vor crește”

Articolul Urmator

Campania „Fii responsabil! Spune stop violenței asupra femeii!”, desfășurată la Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus