Noapte
Zi
12 April 2018
1 min read

91.0000 lei, amenzi date de inspectorii ITM în luna martie

În cursul lunii martie 2018 inspectorii de muncă din cadrul I.T.M. Dâmbovița au desfășurat acțiuni de control prin care s-a urmărit verificarea respectării legislației muncii în domeniile relațiilor de muncă, respectiv securității şi sănătății în muncă.

În domeniul relațiilor de muncă au fost efectuate 153 de controale în urma cărora 17 angajatori au fost sancționați cu avertismente și amenzi în valoare de 91.000 de lei pentru următoarele neconformități: munca nedeclarată, negarantarea în plată a salariului minim brut pe țară, nerespectarea dispozițiilor privind munca suplimentară, lipsa evidenței orelor prestate de salariați.

Munca nedeclarată a fost depistată la 16 angajatori din domeniile: comerț, taximetrie, construcții, activități ale centrelor de fitness: 16 persoane au fost identificate muncind fără încheierea contractelor individuale de muncă, 53 de persoane nu aveau înregistrate contractele de muncă în Registrul de evidență a salariaților (Revisal) în termenul legal. În aceste cazuri, angajatorii au fost sancționați cu amenzi în valoare de 80.000 de lei.

Activitatea privind securitatea şi sănătatea în muncă a avut ca rezultate: 80 controale efectuate, 129 neconformități constatate pentru care au fost dispuse măsuri de intrare în legalitate, 69 angajatori sancționați, 4 amenzi contravenţionale totalizând 8.000 de lei.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Localitățile dâmbovițene vor beneficia de cadastrare prin programe naționale

Articolul Urmator

Protoieria Titu, acțiune filantropică pentru mai multe familii nevoiașe

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele