Noapte
Zi
19 April 2018
1 min read

La nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște nu există amenințare de grevă (VIDEO)

Legea salarizării personalului din unitățile sanitare a creat numeroase nemulțumiri la nivelul mai multor unități spitalicești din țară, în unele dintre ele personalul întrerupându-și activitatea și protestând.

Dacă pentru unii medici veniturile nete s-au dublat, pentru alte categorii de salariați, cum ar fi brancardieri, infirmieri, biologi și chimiști, au scăzut cu 6 și până la aproximativ 400 lei, așa cum este cazul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.
Conform declarațiilor managerului general, Claudiu Dumitrescu, există un număr de 470 salariați care au fost defavorizați, cauza fiind faptul că salariile de baza ale acestora nu s-au modificat, iar sporurile din secțiile unde activează s-au diminuat. Pentru aceștia, conducerea spitalului împreună cu reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița, au găsit soluții, în sensul că unitatea spitalicească va suporta din propriile venituri diferențele.
Pentru reglarea acestor neînțelegeri, luni, 23 aprilie a.c., toți directorii de spitale unde există astfel de probleme, sunt aștepați la București la o întâlnire cu Ministrul Sănătății, Ministrul Muncii și cel al Finanțelor Publice.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Acces mai facil la medicamente și servicii medicale prin noul Contract cadru al asigurărilor de sănătate

Articolul Urmator

Nicolae Catrina, edil comuna Potlogi:”Primăria nu a autorizat nicio balastieră”(VIDEO) 

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele