Noapte
Zi
20 April 2018
1 min read

Orașul Găești, gazdă primitoare pentru ambasadorul Cubei (VIDEO) 

Astăzi, 20 aprilie a.c.,  orașuul Găești a primit vizita Excelenței Sale Roberto Cesar Hamilton Magana, ambasadorul Cubei, funcție pe care o ocupă din luna ianuarie a acestui an.

Pentru că doreste să cunoască cât mai multe despre țara noastră, vizita s-a efectuat prin intermediul Grupului de Prietenie “Jose Marti” și “Simon Bolivar” din Republica Cuba și Venezuela.

Prima oprire a demnitarului străin a fost la primăria orașului, unde a fost întâmpinat atât de edilul Grigore Gheorghe cât și de funcționari ai aparatului administrativ, dar și de oficialități sau directori de instituții de învățământ. Programul va continua  la Casa de Cultură, unde a fost organizată o expoziție de fotografie tematică, iar apoi numeroși artiști vor urca pe scenă pentru a susține un spectacol de gală.


Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Protestele de la Românești vor continua! (VIDEO)

Articolul Urmator

23-29 aprilie, Săptămâna Europeană a Vaccinării

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele