Noapte
Zi
28 May 2018
1 min read

De 1 iunie celebrăm COPILĂRIA prin Festivalul AnimaȚie

 „Copiii sunt mâinile cu ajutorul cărora atingem cerurile”- Henry Ward Beecher

Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgoviște prin Teatrului Municipal „Tony Bulandra” organizează în zilele de 1 și 2 iunie 2018, intervalul orar 10:00 – 19:00, pe platoul din Piața Mihai Viteazul, Festivalul Copiilor AnimaȚie, un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

Anul acesta organizatorii v-au pregătit numeroase spectacole de stradă cu tematică pentru cei mici, mânuire de păpuși, desen pe asfalt, pictură pe față, ateliere de creație, modelare baloane, dansuri și cântece cu și despre copii.

Festivalul AnimaȚie este sărbătoarea copiilor și a tuturor celor care își doresc să se bucure de copilărie, prin activități distractive, educative și multă voie bună. Dorim să răspundem prin acest festival nevoilor micilor noștri spectatori de cunoaștere a basmelor și poveștilor tradiționale, de miraculos și, nu în ultimul rând, de a fi chiar ei înșiși pe scenă.

   Toate activitățile se vor desfășura în Piața Mihai Viteazul (pe platoul din fața Casei Sindicatelor), deschiderea oficială având loc la ora 10:15 în prezența primarului Cristian Stan.

Anul 2018 este anul celebrării Marii Uniri, astfel încât primii 100 de copii prezenți la festival se vor bucura de un cadou special: cartea „Marea Unire pentru cei mici”.

Vă așteptăm cu drag, în număr cât mai mare, să celebrăm împreună COPILĂRIA!

IMG-20180528-WA0002

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Moise Vasile-Deju – dezmite! Este în continuare președintele romilor din Dâmbovița!

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: Percheziții pentru destructurarea unei grupări specializate în deturnarea licitațiilor publice.
Prejudiciul 25 milioane euro

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele