Noapte
Zi
28 May 2018
1 min read

Moise Vasile-Deju – dezmite! Este în continuare președintele romilor din Dâmbovița!

La nivelul Organizației Partida Romilor ProEuropa a județului Dâmbovița fotoliul de președinte este ocupat de doi lideri interimari Moise Vasile și Tudorică Răducanu, conform declarațiilor celui din urmă. Tot acesta, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate în urmă cu două săptămâni, preciza că în aproximativ două luni se vor organiza alegeri pentru desemnarea celui care va rămâne în fruntea partidului, data și detaliile fiind stabilite în urma unei ședinte cu conducerea centrală de la București. Această întâlnire a avut loc pe data de 25 mai a.c., iar în presă au apărut informații conform căroră Moise Vasile-Deju- ar fi fost demis din funcția de președinte interimar.

Se pare că informațiile nu ar fi adevărate, lucru explicat de către Biroul de Presă al sucursalei dâmbovițene prin intermediul unui comunicat.

“Cu referire la informaţiile din presa locală, care publică din surse după ureche, vă informăm că dl Moise Vasile, este în continuare preşedintele Asociaţiei Partida Romilor Dâmboviţa şi coordonator al Centrului Regional Sud Muntenia al APRPE.

Prin urmare, nu numai că infirmăm informaţiile precum că dl Moise a fost demis, ci, mai mult decât atât, vă transmitem şi modul de operare al domnului Tudorică  Răducanu, care nu ştie să joace onest şi colegial şi nu respectă deciziile de la centru, iar pentru a ocupa scaunul domnului Moise, încearcă să instige reprezentanţii romi din judeţ şi municipiul Târgovişte împotriva preşedintelui.

 De asemenea, dl Tudorică trimite o echipă în judeţ, formată din persoane fără nici o calitate în asociaţie, care transmite informaţii eronate şi promite ajutor liderilor de organizaţii, în numele dumnealui, cu scopul de a-l susţine la alegerile ce vor avea loc după reorganizarea asociaţiei, pentru că altfel este conştient de poziţia de pierzător.

Sperăm ca pe viitor, presa să se informeze aşa cum cere statutul de jurnalist (minim trei surse) înainte de a mai publica informaţii eronate.

Se va organiza o conferinţă de presă, în cadrul căreia, se va lămuri această situaţie. “.

CITEȘTE ȘI:

http://voceadambovitei.ro/2018/05/incurcate-sunt-functiile-la-palatpartida-romilor-are-doi-presedinti-interimari-si-se-pregateste-de-alegeri/

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

A murit electrocutat în timp ce se afla la pescuit

Articolul Urmator

De 1 iunie celebrăm COPILĂRIA prin Festivalul AnimaȚie

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele