Noapte
Zi
23 May 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Strada Radu Gioglovan, modernizată și reabilitată, peste 100 de garaje au fost dărâmate

La nivelul municipiului Târgoviste administratia locală are în derulare mai multe proiecte care vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii, proiecte care se desfășoară concomitent și care sunt finanțate din bugetul propriu al primăriei.

O zonă în care municipalitatea lucrează la foc continuu o reprezintă strada Radu Gioglovan, microraionul IX, unde nu s-a mai intervenit de foarte multă vreme. Autoritățile au reușit demolarea a peste 100 de garaje, iar în locul acestora au amenajat parcări, se va asflata, se vor face lucrări la canalizarea pluvială, iar iluminatul stradal va fi înlocuit cu lampi moderne.

“Pe strada Radu Gioglovan administrația târgovișteană implementează o investiție foarte importantă pentru acest cartier, cea mai mare derulată în microraionul numărul IX.

Această investitie vizează peste 10.000 mp de parcări, stradă, trotuare, de asemenea iluminatul public va fi modernizat, vor fi intervenții la zona spațiului verde, plus lucrări la canalizarea pluvială. Strada Radu Gioglovan până acum nu avea canalizare pluvială.

Ar mai fi de menționat și faptul că sunt reabilitate, în mare parte deja, și cele două locuri de joacă din această zonă, iar condițiile s-au schimbat foarte mult în bine pentru locuitorii de aici. La această oră a început asfaltarea și sperăm ca în maxim două săptămâni să ieșim din acestă zonă.

Legat tot de strada Radu Gioglovan și Avram Iancu trebuie menționat și blocul de garsoniere, blocul 54, care este prins în programul de reabilitare termică pe fonduri europene. În pofida faptului că este un bloc cu foarte multe garsoniere, locatarii au reușit să se mobilizeze și să întocmească documentația, astfel  încât în prima etapă a finanțării prin Programul Oprrațional Regional 2014-2020 , acest bloc să intre la execuție de lucrari.

De asemenea, punctul termic din acestă zonă o să fie reabilitat, a fost trecut în administrarea Direcției de Salubritate, se va face aici un punct de lucru.

Per ansambu,  demarăm o investiție la care administrația locală ține foarte mult, care să schimbe radical condițiile din această zonă, au fost dezafectate peste 100 de garaje. Din acest punct de vedere locuitorii de aici au fost foarte receptivi și am reușit, împreună, să începem acest proiect. Am reușit să creem aproximativ 300 locuri de parcare, iar investiția se ridică undeva la 1 milion de lei, la care se vor mai adauga câteva sute de lei pentru zona de asfaltare”- primar Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Tragedie la Mija!
Fetiță de un an omorâtă din greșeală de un șofer

Articolul Urmator

Deputat Carmen Holban:”Trebuie să luptăm cu toții pentru democrație”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele