Noapte
Zi
5 June 2018
1 min read

Babel Fest, deschiderea oficială

Gesturi mult așteptate… strângerile de mână când cunoști pe cineva sau când te revezi cu cineva drag. Așa a început cel de al VIII -lea BABEL.

Deschiderea oficială a festivalului a avut loc are loc chiar înainte de spectacolul „Carmen”, producție a Teatrului Tony Bulandra, regizată de Suren Shahverdyan (Armenia), cu începere de la ora 18:00.  Spectacolul este emblematic pentru ideea de teatru al gestului care se folosește de foarte puține cuvinte, dar reușește să transmită un mesaj esențial. Un spectacol simplu, dar cuceritor, atribute pe care ni le dorim pentru ediția de anul acesta a festivalului.

La ora 19:30, în foaierul teatrului, a avut loc conferința „Scenografia, un gest necesar?” susținută de scenograful Jean-Guy Lecat aeste un moment memorabil,  învățăturile lui în materie de artă a scenografiei fiind neprețuite și nu pot fi găsite în nicio carte de teatru.

După atmosfera așezată din foaier, târgoviștenii, mici și mari, au fost prezenți la Parada BABEL, care a început  la 21:30 și a urmeat traseul Parcul Chindia (Teatrul de Vară) – Calea Domnească – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Bulevardul Carol I – Teatrul Tony Bulandra.

Urmați BABEL-ul! BE Our GEST!

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Astăzi încep înscrierile pentru examenele de Evaluare Națională

Articolul Urmator

Deputat Claudia Gilia: “Prin Babel Fest, la Târgoviste lumea a devenit una a magiei”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele