Noapte
Zi
6 June 2018
1 min read

Deputații au votat pentru înființarea Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții

Promisiune în campania electorală din anul 2016, înființarea Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții  a fost votată astăzi, 6 iunie a.c., de către Camera Deputaților.

” Ne ţinem de cuvânt!

Am demonstrat acest lucru din primele zile de după alegerile parlamentare din 2016. Proiectele pe care ni le-am asumat în campanie electorală, programul de guvernare elaborat de specialiştii noştri, într-o totală comunicare şi colaborare cu mediul de afaceri, cu toate structurile sociale şi economice din ţară, au prins contur, s-au materializat, iar acest proces continuă.

Astăzi, 6 iunie, a ajuns la votul final în Camera Deputaţilor proiectul privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.

Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii va fi un super motor economic, alcătuit, în principal, din societăţile statului profitabile. Valoarea acestuia va depăşi 10 miliarde de euro.

Vrem să construim şi să reconstruim! Vrem să repunem pe picioare sectoare industriale importante, dar şi agricultura. Vrem să le susţinem economic.

Vrem să atragem capital de pe piaţa financiară internă şi internaţională.

Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii va asigura şi dezvoltarea infrastructurii rutiere din România într-un mod rapid, prin parteneriate publice-private încheiate cu bănci de renume, care şi-au exprimat deja intenţia de colaborare.

Vrem să refacem, de asemenea, şi infrastructura feroviară!

Dezvoltând economia pe baze solide, sigure, evident, vor apărea şi mii de locuri de muncă bine plătite, în toate domeniile de activitate.

Sunt mândru că am făcut parte din grupul de parlamentari care au iniţiat acest megaproiect menit să aducă dezvoltarea economică şi prosperitatea României! Crearea Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii este o dovadă clară, vie, că PSD luptă pentru cetăţenii României, pentru România!”, precizează deputatul PSD, Corneliu Ștefan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Investiții demarate de către municipalitate pentru modernizarea infrastructurii cartierelor (VIDEO)

Articolul Urmator

Deputat Carmen Holban: “Programul de creditare cu dobândă 0 „Investeşte în tine”, o oportunitate excelentă pentru milioane de români”

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele