Noapte
Zi
28 June 2018
1 min read

Petrece vacanța de vară la Complexul Muzeal Curtea Doamnească

În perioada 16 iulie-26 august, Complexul Național Curtea Doamnească organizează programul “Vacanța la muzeu”, organizat sub forma unor module de câte o săptămână și care se vor desfășura în cele mai frumoase spații ale complexului, coordonatori fiind specialiștii muzeului.

Intrarea este liberă, fără taxe de participare și nu implică aducerea unor materiale pentru realizarea activităților, acestea fiind puse la dispoziție de către muzeu.

Se dorește astfel oferirea de șanse oricărui copil de a petrece într-un mod activ, prietenos și educativ vacanța de vară și ce loc poate fi mai atractiv decât muzeul, acest tărâm miraculos unde artefactele prind viață. Ateliere diverse, jocuri, șansa de a vedea în derulare săpăturile arheologice de la Curtea Domnească, poveștile muzeelor, Centenarul Marii Uniri pe înțelesul copiilor, meșteșuguri uitate etc,  așteaptă să fie puse în practică.

 Programul se defășoară de luni până vineri, între orele 9:00 și 12:00, și se adresează copiilor cu vârste între 6 și 12 ani, în limita a 20 de locuri pentru fiecare săptămână. Înscrierile și alte informații pot fi obținute la numărul  de telefon 0736.394.086.

WhatsApp Image 2018-06-28 at 10.21.33

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Se fac noi teste pentru funcționalitatea sistemului de avertizare RO-ALERT 

Articolul Urmator

Ambulatoriul Spitalului de Urgență Târgoviște va fi extins

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele