Noapte
Zi
8 June 2018
1 min read

Transport gratuit pentru pelerinii care vor participa duminică, 10 iunie, la sluja de resfințire a bisericii Mănăstirii Dealu

Potrivit informațiilor primite din partea Arhiepicopiei Târgoviște, pentru târgoviștenii care vor să participe duminică, 10 iunie a.c., la sluja de liturghie și la cea de resfințire a bisericii Mănăstrii Dealu, transportul va fi gratuit, deoarece, din motive de securitate, accesul cu autovehiculele personale, va fi interzis.

Așadar, cei dornici să participe la acest eveniment o vor putea face cu mijloacele de transport în comun, asigurate în mod gratuit de către Arhiepiscopia Târgoviștei și A.I.T.T., pe următoarele trasee:

1.     Două autobuze vor circula din oră în oră, în intervalul 07.00-14.00, pe următorul traseu: Biserica Eroilor (Micro XI) – Mitropolia – Mânăstirea Dealu.

2.     Două autobuze vor circula din oră în oră, în intervalul 07.00-14.00, pe următorul traseu: Biserica Sf. Arhangheli (Autogară) – Doi Brazi – Mânăstirea Dealu.

3.     In intervalul 14.00-16.00 cele patru autobuze vor asigura transportul pelerinilor de la Mânăstirea Dealu către Municipiul Târgoviște, spre cele patru zone de îmbarcare.

4.     Pelerinii care vor veni cu mijloace de transport personale, vor putea parca la baza dealului și vor putea utiliza, pentru a ajunge și pentru a coborî de la Mânăstire, două microbuze de transport persoane, în intervalul 07.00-16.00.

Acestea vor circula în regim de cursă specială transport Mânăstirea Dealu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

“Counterbody”, un spectacol de teatru-dans, coregrafie la Babel Fest

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Duminică, 10 iunie, trafic restricționat în zona Mănăstirii Dealu

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele