Noapte
Zi
12 June 2018
1 min read

Victor Ponta: “Nimeni nu-l iubește pe Dragnea, toți stau pentru funcții”

Astăzi, Victor Ponta, unul dintre fondatorii noii formațiuni politice, Pro România, a fost prezent la Târgoviste pentru a se întâlni cu o parte din membri cu care va face echipă la Dâmbovița, dar și  cu simpatizanții săi.

Potrivit acestiua, există foarte mare deschidere spre partidul pe care îl reprezintă, atât din partea cetățenilor, cât și din partea membrilor PSD, mai ales al primarilor, la fel în Dâmbovița cât și în țară.

„M-am simțit foarte bine în funcția de președinte la PSD… Și acum mă simt bine când mă întâlnesc cu foști colegi de la PSD, de asta când vin în județul Dâmbovița toată lumea mă primește, Înalpreasfințitul, rectorul, toată lumea îmi spune „domnul prim-ministru bine ați revenit”. Eu am venit doar ca să mă întâlnesc cu oameni cu care am lucrat, oameni cu care am făcut lucruri bune în ultimii ani și să zic că avem un lucru foarte clar de făcut… Nu luptăm cu PSD, pentru că eu nu mă lupt cu PSD pentru că PSD este familia mea, dar dacă au confiscat-o niște indivizi încercăm să-i reprezentăm pe oamenii care votează PSD și oameni care nu au votat PSD, dar care au fost mulțumiți de guvernarea pe care noi am reușit-o împreună… Important este să reușim să oferim o alternativă pentru cei care sunt nemulțumiți de ce se întâmplă”, a mai precizat Ponta.

Acesta a fost însoțit de o mică parte dintre colegii cu care a lucrat în perioada când a fost prim ministrul României, și anume de Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătații, Sorin Câmpeanu, fost ministru al Educației sau de feputatul Adrian Văcaru.

Potrivit declarațiilor sale, la nivelul județului deocamdată nu există o structură de conducere, însă cei ce se ocupă de organizarea ProRomânia sunt, fostul prefect, social democratul Ioan Marinescu și fostul președinte ALDE, Georgică Dumitru.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Târgoviștea îmbracă haine medievale
Începe Festivalul Dracula

Articolul Urmator

De ce Adrian Țuțuianu nu a mai condus Ministrul Apărării?!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele