Noapte
Zi
3 July 2018
1 min read

DÂMBOVIȚA: Căsătorie de conveniență, depistată de polițiștii de la Imigrări

În urma activităților specifice pe care le derulează, polițiștii departamentului de Imigrări Dâmbovita, au refuzat prelungirea dreptului de ședere unei tinere de 20 de ani din Republica Moldova, în urma constatării căsătoriei de conveniență cu un român. Pe numele acesteia a fost  emisă o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească teritoriul României în maxim 30 de zile.

Potrivit polițiștilor, cei doi au declarat că s-au cunoscut în anul 2017 (însă în perioade și locuri diferite), anul acesta străina revenind în România unde, după nici o lună de zile petrecută pe teritoriul țării noastre, cei doi s-au căsătorit.

După oficierea căsătoriei în fața ofițerului de stare civilă român, străina s-a prezentat la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Dâmbovița, cu documentele necesare şi a solicitat prelungirea dreptului de şedere în scop de reîntregirea familiei.

Conform procedurilor, poliţiştii de imigrări au început verificările în cazul celor doi soţi, în cadrul cărora au fost efectuate vizite la domiciliul conjugal declarat, discuţii cu persoane din anturajul acestora și alte activități relevante în stabilirea situației reale.

Interviul, considerat un instrument de lucru important în reliefarea vieţii reale de familie, a contribuit, şi de această dată, la clarificarea situaţiei cuplului. Întrebările adresate soţilor în cadrul interviului au vizat demonstrarea realităţii mariajului, cunoşterea partenerului de viaţă, precum și viața în comun a celor doi.

Urmare a verificărilor efectuate, s-a concluzionat că străina a încheiat căsătoria de convenienţă cu scopul de a eluda condiţiile de şedere pe teritoriul României şi de a obţine un document care să-i permită să rămână pe teritoriul țării noastre.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au refuzat prelungirea dreptului de ședere în România.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dat în urmărire națională, găsit mort pe câmp

Articolul Urmator

Crucea Roșie,  apel umanitar pentru persoanele afectate de inundații

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele