Noapte
Zi
10 July 2018
1 min read

Mai multe gospodării din Răcari și Cojasca au fost inundate

Având în vedere faptul că județul Dâmbovița se află sub atenționare cod portocaliu de ploi, precipitațiile  abundente căzute în ultimele ore au făcut ca mai multe gospodării din orașul Răcari și comuna Cojasca să fie inundate.

Pentru evacuarea apei a fost necesară intervenția subunităților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmbovița, în aceste momente trei echipaje de intervenţie (12 persoane cu 3 motopompe) acţionează atât la Răcari, cât și la  Cojasca pentru evacuarea apei din 4 gospodării.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Au început înscrierile pentru sesiunea din toamnă a examenului de bacalaureat

Articolul Urmator

Universitatea Valahia, tot ce trebuie să stiți despre examenele de admitere

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele