Noapte
Zi
31 October 2018
1 min read

Deputatul Carmen Holban se implică în proiectul “Despre sănătate, cu responsabilitate”

La un an de la lansarea proiectului “Despre sănătate, cu responsabilitate”, deputatul social-democrat Carmen Holban, a participat la o întâlnire  cu reprezentanți din domeniul sănătații și ai industriei farmaceutice, dar și cu reprezentanți ai consumatorilor și pacienților, tema principală a dezbaterii fiind, ca și a proiectului propriu-zis, îmbunătățirea staŕii de sănătate a românilor.

Parlamentarul dâmbovițean este membru în Comisia de Sănatate a Camerei Deputaților, și ori de câte a avut ocazia, s-a implicat în tot ceea ce ține de domeniul pe care îl reprezintă.

Această campanie educațională îsi propune promovarea și informarea corectă a pacienților prin implicarea cât mai multor factori, dar și responsabilizarea acestora.

“Am participat ieri, la invitația Asociației Române a Producătorilor de medicamente fără prescriptie, suplimente alimentare și dispozitive medicale (RASCI), la o dezbatere cu reprezentanți ai autorităților, profesioniștilor din domeniul sănătății, industriei farmaceutice, dar și ai organizațiilor reprezentative pentru consumatori și pacienți, respectiv pentru studenții farmaciști și mediciniști, marcând astfel un an de la lansarea campaniei educaționale “Despre sănătate, cu responsabilitate”. Este un demers educaţional pe termen lung, cu scopul îmbunătăţirii stării generale de sănătate a consumatorilor şi pacienţilor români. Campania îşi propune să implice cât mai mulţi factori care pot contribui la promovarea informării corecte şi responsabilizării acestora.

Nevoia de îmbunătățire a educației pentru sănătate a consumatorilor și pancienților români, crearea unui cadru legislativ unitar, clar și echitabil, cu privire la comunicarea produselor din categoriile reprezentante, sau beneficiile sociale și economice ale principiului de automedicație responsabilă, au fost principalele subiecte ale dezbaterii.

Țin să le mulțumesc reprezentanților RASCI pentru invitație și îi asigur în continuare de tot sprijinul!” a precizat parlamentarul.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pesta porcină a ajuns în județul Dolj

Articolul Urmator

“Radioul de altădată”, expoziție organizată de Complexul Muzeal Curtea Domnească

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele