Noapte
Zi
26 October 2018
1 min read

Unioniștii strâng semnături pentru unirea României cu Basarabia

Peste 130.000 de semnături s-au strâns până în acest moment, de către asociatiile sau organizațiile unioniste,  pentru modificarea Constituției în sensul introducerii unui preambul. Inițiatorii vor merge într-un turneu național, prin toate județele României, în luna noiembrie, turneu care are destinație finală Alba Iulia pe data de 1 Decembrie.

Zeci de corturi și puncte de colectare de semnături, în orașele care nu au acordat autorizații de amplasare de corturi precum Sibiu sau Galați, își așteaptă doritorii. Voluntarii unioniști vor vizita toată România într-un turneu național menit a contribui la atingerea necesarului de semnături.

Punctul final al Caravanei va fi pe 1 Decembrie la Alba Iulia, unde se va organiza un marș imens, din fața gării feroviare până în Cetatea Alba Iulia, începând cu ora 08:00.

„Invităm toții românii să semneze pentru Basarabia. Măcar acum, în al 12-lea ceas, trebuie să vorbim despre reîntregire națională. Altfel, tot acest fiasco gestionat de către stat, numit Anul Centenarului, va rămâne ca momentul cel mai penibil la nivelul istoriei noastre. La Alba Iulia vom veni zeci de mii de oameni, din toate colțurile țării, de la Carei până la Orhei”, declară George Simion, lider Platforma Unionistă Acțiunea  2012.

Campania este demarată în toată România, Republica Moldova și în Diasporă, în aceasta fiind antrenate sute de asociații și voluntari care își doresc Unirea. De asemenea, orice persoană își poate înregistra semnătura online pe site-ul semnez.eu, ulterior apropiindu-se fizic la cel mai apropiat cort din zona în care locuiește, care va fi disponibil până la sfârșitul lunii decembrie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Surprize de Halloween, la teatrul Tony Bulandra

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Scutire de la plata majorărilor de întârziere la plata taxelor și impozitelor, pentru persoane fizice și juridice

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele