Noapte
Zi
14 November 2018
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Cartierul Sagricom, scos la lumină de către autorități

Cartierul Tineretului sau Cartierul Sagricom din municipiul Târgoviște a suferit schimbări radicale, după ce autoritătile publice locale au demarat mai multe investitii în zonă.
Este un angajament pe care executivul primăriei Târgoviște și l-a asumat, astfel că, în primă fază, în această zonă peste 8000 mp, străzi și trotuare, au fost reabilitați.

WhatsApp Image 2018-11-14 at 14.00.57 (2)

“Aici peste 8000 de mp de străzi și trotuare au fost reabilitați de către primăria Târgoviște. Sunt primele lucrări importante de modernizare a acestei zone, acum arată cu totul altfel, arată civilizat. Este un angajament pe care ni l-am luat față de locuitorii de aici și suntem bucuroși pentru că l-am dus la îndeplinire. Mai avem de lucru puțin în acest cartier, și nu vorbesc despre blocurile neterminate, aceasta este o investiție a ANL și din câte am înțeles s-a reziliat contractul cu fostul constructor și este landata licitația de execuție.

WhatsApp Image 2018-11-14 at 14.00.57

Este vorba de încă o parcare pe care vrem să o realizăm aici, dacă ne permite vremea anul acesta, dacă nu în primăvara anului viitor. În orice caz, repet, sunt primele lucrări importante de reabilitare a infrastructuriu din cartierul Sagricom.

De asemenea, de menționat este și faptul că în această vară am realizat și locul de joacă, poate cel mai frumos și cel mai modern din municipiul Târgoviște.

Investițiile vor continua în această zonă, schimbarea fiind una radicală față de ceea ce era înainte”, a precizat primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Focarul de pestă porcină de la Lucieni a fost stins

Articolul Urmator

Petrece Revelionul la Restaurantul Del Ponte! 

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele