Noapte
Zi
31 January 2019
1 min read

În 2019, bugetul comunităților locale, cel mai mare din istoria țării

Pentru că în spațiul public au apărut numeroase informații cu privire la bugetul pe care Guvernul României îl va aloca către administrațiile locale, deputatul social democrat Corneliu Stefan, pentru o comunicare și informare corectă, a tinut să facă unele precizări, și anume:

“Bugetul comunităților locale va fi în anul 2019 cel mai mare din istoria României și va reprezenta aproape jumătate din valoarea bugetului de stat – 47%.

Cu bună știință sau din neștiință, unii confundă bugetul de stat cu bugetul de stat consolidat și ajung la alte rezultate.

Înțelegem mizele politice care îi mână când critică Guvernul, dar e inacceptabil că îi mint pe cetățenii care i-au votat.

99,9% dintre primarii din România apreciază bugetul rezultat, așa cum reiese din adresa Asociației Comunelor din România, transmisă doamnei premier: „Apreciem propunerea rezultată în urma consultărilor (…) ca prin Legea bugetului de stat pe anul 2019, pentru secțiunea de funcționare a bugetelor locale să se asigure 1.200 lei/locuitor la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor”.

Celor care continuă să critice le spunem doar atât: mai puțină politică și mai multă onestitate față de comunitățile pe care le conduc.” a precizat parlamentarul.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Medicii de familie pot face teste, gratuit, pentru hepatita B și C

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Proprietarii cladirilor și terenurilor lăsate în paragină vor plati un impozit de 500%

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele