Noapte
Zi
29 March 2019
1 min read

TÂRGOVIȘTE: “Ora Pământului” va întrerupe iluminatul public timp de o oră

Primăria Municipiului Târgoviște, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Teatrul Tony Bulandra, invită  toți târgoviștenii în data de 30 martie, începând cu ora 20:30 în Piața Tricolorului pentru a fi alături la evenimentului internațional „ORA PĂMÂNTULUI”.

Alături vor fi: CANTUS MUNDI; HANDPAN ROMANIA; corurile „SONORIS” și „FLUTURAȘII” de la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” și nu în ultimul rand, „FLORILE DALBE” de la Școala Gimnazială „Prof. Paul Bănică”.

Timp de o oră, va fi doar distracție, voie bună și surprize, fără a apela la alte surse de energie decât propria stare de bine. Repertoriul serii va cuprinde cântece românești și internaționale, cunoscute publicului larg.

Evenimentul se desfășoară sub sloganul internațional: „Dăruiește naturii din energia ta” și este menit să sensibilizeze consumatorii de energie electrică în fața problemei dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea acestui tip de energie. „Ora Pământului” se organizează în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an, începând cu anul 2007 și constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali, cât și de instituții.  În prezent, comunitatea de susținători ai acestui demers a atins peste 2 miliarde de oameni, în peste 7.000 de orașe, din peste 180 de țări.

„Ora Pământului va fi sărbătorită și la Târgoviște, în Piața Tricolorului. Începând cu ora 20:30 iluminatul va fi oprit timp de o oră. Vom avea două coruri de copii care vor oferi o reprezentație muzicală și de asemenea vom avea un mic spectacol pirotehnic. Cred că va fi de interes pentru târgovișteni, așa că îi așteptăm sâmbătă, 30 martie, în Piața Tricolorului. Așadar, municipiul Târgoviște se alătură din nou evenimentului Ora Pământului”, a declarat primarul municipiului Târgoviște Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Femei în politica dâmbovițeană
Luisa Greaca, consilier județean PSD

Articolul Urmator

Reprezentanții PSD Dâmbovița, întâlnire cu seniorii

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele