Noapte
Zi
17 July 2019
1 min read

Codrin Ștefănescu  îl face muci pe “trădătorul” Țuțuianu

Probabil șocul suferit de Adrian Țuțuianu o dată cu exluderea din rândurile Partidului Social Democrat nu s-a amortizat nici după atâtea luni, căci altfel nu se explică de ce, de fiecare dată când are ocazia, nu contenește cu acuzații sau cuvinte jignitoare față de foștii colegi social democrați. Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, l-a luat în vizor pe Codrin Ștefănescu, spunând despre acesta că a fost “omul care îi făcea treburile murdare lui Liviu Dragnea”.

În replică, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, Ștefănescu explică care “e treaba cu Țuțuianu”.

”S-a apucat unu’ Țuțuianu de la Pro România să mă înjure pe mine și pe Bădălău. Că suntem răi pentru că l-am dat afară din partid ca pe un tradător jalnic ce este. Că nu am semnat și noi scrisoarea anti-Dragnea a cărei autor cică este chiar el! Că ne-am luptat cu statul paralel și abuzurile acestuia pe care el le-a aplaudat constant. Că nu l-am lăsat să se poarte ca un mic tiran pe moșia lui numită PSD Dâmbovița. Unde-i trata pe toți cu maxim sictir. Și c-a primit pentru asta un șut fix în fund, când nu se aștepta! Cum adică, care Țuțuianu? Ăla cu înregistrarea din ședință! Ăla care-i numea dobitoci și oligofreni pe proprii săi colegi de partid din toată țara. Că nu i-a scăpat unul din tot partidul neînjurat și măscărit. Ăla de se visa președinte de țară, lider balcanic și european, stăpân de continent! Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe lângă “dictator” să ajungă vice la Senat și apoi ministru la apărare. Și culmea, chiar a ajuns! Pentru că a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu vă amintiți de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Comuna Iedera, afectată de calamități

Articolul Urmator

Mâine începe testarea sistemului ROALERT în Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele