Noapte
Zi
18 September 2019
2 mins read

TÂRGOVIȘTE: Strada Nifon a fost asfaltată

Infrastructura stradală din municipiul Târgoviște se află într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, proiecte de acest fel fiind implementate în mai multe cartiere.

Astăzi, executivul primăriei a mers într-o vizita de lucru pe strada Nifon, ocazie cu care primarul Cristian Stan a făcut precizări în aceea ce privește asfaltarea străzilor.

WhatsApp Image 2019-09-18 at 13.23.48

„Suntem pe strada Nifon din municipiul Târgoviște, o stradă care este la acest moment deja reabilitată de către administrația publică locală târgovișteană în cadrul unui proiect mai amplu în cadrul căruia mai sunt reabilitate străzile Tudorică Popescu, Ileana Sărăroiu, stradă care tot săptămâna aceasta a fost asfaltată la nivel de două straturi. Este un proiect de anvergură, de aproximativ 4 milioane de lei, din care mai avem de executat lucrările pe strada Pădurii, Plantelor și Crângului, însă aceste străzi vor face în prealabil obiectul unor lucrări de extindere a rețelelor de gaze, dacă ne referim spre exemplu la strada Pădurii și de asemenea de extindere a rețelelor de apă și de canalizare. Pentru că tot vorbim de strada Pădurii și de strada Plantelor, străzi din Cartierul Priseaca, menționez că cel de-al doilea mare proiect de reabilitare a infrastructurii implementat în Cartierul Priseaca este aproape finalizat, este realizat în proporție de 90%, s-a turnat li stratul doi, au mai rămas câteva porțiuni care de asemenea sunt afectate de lucrări de extindere a rețelelor de canalizare și alimentare cu apă. Este vorba de o porțiune din strada Soarelui și strada Teilor, unde deja avem în licitație publică de execuție lucrările pentru extinderea rețelelor de canalizare. Iată că pe ceea ce înseamnă Cartierul Priseaca, în doi ani jumătate administrația locală târgovișteană a reușit să implementeze două proiecte care însumează 7 km de drumuri reabilitate și modernizate. Avem semnat contractul de execuție de lucrări pe încă două străzi din acest cartier urmând ca acesta să debuteze după lucrările de reabilitare a rețelelor.

De asemenea, în momentul de față se lucrează la extinderea rețelelor de canalizare pe strada Zorilor, se va intra și pe strada Ciocârliei și mă refer aici de străzile din Cartierul Romlux din municipiul Târgoviște, un cartier care de asemenea are nevoie de intervenția administrației publice locale. Avem în lucru documentația de lansare a licitației de execuție, probabil anul acesta vom atribui contractele de execuție și pentru străzile din cartierul Romlux.

WhatsApp Image 2019-09-18 at 13.23.49 (1)

Dacă vorbim de Cartierul Prepeleac, acolo avem lucrări de asemenea de extindere a rețelelor de gaze. Pe Fluieraș, pe Cronicarilor, pe Ion Neculce, iar reabilitarea tuturor străzilor din acest cartier se va face în baza proiectului finanțat în Grupul de Acțiune Locală, sperăm ca până la finalul acestui an ă semnăm contractul de finanțare și acolo. Strada Calafat este deja prinsă la reabilitare în cadrul unui contract de execuție de lucrări care este semnat la acest moment.

Iată că foarte multe străzi din municipiul Târgoviște sunt în momentul de față în reabilitare, lucrări de natură să conducă la concluzia că acest an a fost un an bun în ceea ce privește reabilitarea infrastructurii rutiere din municipiul Târgoviște”

WhatsApp Image 2019-09-18 at 13.23.49

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Petrecere cu lăutari la poarta Penitenciarului Găești (VIDEO)

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: Focar de pestă porcină la Bucșani

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele