Noapte
Zi
28 May 2020
1 min read

DÂMBOVIȚA: PROROMÂNIA nu reprezintă un adversar politic pentru PSD 

Este oficial, la nivelul județului Dâmbovița nu va exista o alianță politică, PSD-PRORomânia, pentru conducerea Consiliului Județean Dâmbovița. Marți seara, Biroul Permanent Județean al Partidului Social Democrat a votat, în unanimitate, ca formațiunea politică să aibă propriul candidat, și anume în persoana actualului deputat și președinte al organizației Corneliu Ștefan.

”În urma celor două întâlniri avute cu domnul Adrian Țuțuianu a avut loc un singur subiect, dorința domnului Țuțuianu de a fi desemnat candidat al celor două partide la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Pentru a pune capăt oricăror speculații și pentru a nu mai da naștere altor discuții vă pot spune următoarele: Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița a hotărât  marți seara în ședință online în unanimitate că organizația PSD Dâmbovița va avea propriul candidat la președenția CJD. O spunem încă o dată, ferm, răspicat și fără echivoc, nu avem în PRORomânia un adversar politic, însă noi susținem că este necesar să plecăm la nogocieri de pe poziții cinstite, sincere și care au un singur scop, interesul județului Dâmbovița și al dâmbovițenilor. PSD Dâmbovița are echipa necesară care să aducă un suflu nou județului nostru, o echipă care va ține cont de grijile, de nevoile oamenilor. ” a transmis purtatorul de cuvânt la PSD Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: Care sunt datele la care se reia proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere

Articolul Urmator

Reținuți pentru lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele