Noapte
Zi
8 May 2020
1 min read

Ionel Petre, ALDE Dâmbovița: “Deschideți Bisericile! Oamenii vor să se roage”

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmbovița face apel pentru redeschiderea bisericilor. Acesta consideră faptul că actualul Executivul nu a luat măsuri concrete în timpul pandemiei de COVID 19, că soluțiile găsite nu au fost suficiente pentru protejarea populație, iar cei care ne conduc trebuie să țină cont și de latura spirituală a oamenilor, de faptul că lăcașurile de cult și credința oferă unitate și speranță.

Un popor fără credință este un popor aflat în “ruină”! Credința este singurul lucru care ne mai ține uniți, empatici, buni și cu speranță! Este singurul lucru care nu ne lasă să ne prăbușim!

Nu știm ce ne așteaptă, nu știm cum și când vom scăpa de această nenorocire, nu știm dacă vom avea ce pune pe masă pe viitor, dar știm sigur că mai avem ceva: credința! Nu ne luați singurul lucru de care suntem siguri!

Deschideți Bisericile! Avem nevoie de lăcașurile în care ne simțim liniștiți, în care chiar simțim că cineva ne este alături și are grijă de noi!

Așa cum avem voie să mergem la piață, la supermarket, să facem mișcarea zilnică, ar trebui să avem voie și să mergem la Biserică, respectând măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor! Așa cum avem grijă de sănătatea corpului, avem nevoie de Biserică și pentru sănătatea sufletului!

S-au făcut sondaje de opinie, iar concluziile sunt extrem de clare: o mare parte a populației cere deschiderea Bisericilor pentru credincioși!

Cerem autorităților centrale să țină cont și de nevoile spirituale ale oamenilor! Nu uitați să fiți oameni, în detrimentul funcțiilor deținute! Nu uitați să credeți, este singurul lucru cert pe care îl avem în aceste momente grele!

Măsurile concrete și soluțiile pentru a scăpa de această pandemie lipsesc cu desăvârșire!

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Trafic îngreunat pe DN72, în pădure la Dragodana

Articolul Urmator

Angajată ARCTIC, testată pozitiv pentru COVID 19

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele