Noapte
Zi
29 May 2020
1 min read

Orban sprijină Grupul Renault pentru realizarea unui muzeu al mașinilor românești

În cadrul vizitei pe care a efectuat-o în cursul zilei de ieri în județul Dâmbovița, la Centrul Renaul de la Titu, primul ministru Ludovic Orban a promis echipei de aici sprijin pentru îndeplinirea unui vis mai vechi al acestora, și anume realizarea unui muzeu al mașinilor fabricate în România.

“De asemenea am discutat un proiect foarte drag echipei de la Renault și anumea realizarea unui muzeu al mașinilor fabricate în România. Am și făcut trecerea în revistă a modelelor Dacia și Renault, de la Dacia 1100, primul  model fabricat în 1969, până la toate daciile produse înainte și după 1989, și modelele produse de Dacia Renault. Este un început foarte bun, este o idee extrem de valoroasă pe care o vom sprijini și o vom realiza în parteneriat cu ACAROM- Asociația Constructorilor de Automobile din România.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: 550 de persoane vor primi sprijin din partea Cantinei de Ajutor Social

Articolul Urmator

Ionel Petre, lider ALDE Dâmbovița: “Faceți un cadou copiilor: măriți alocațiile! Respectați legea!”

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele