Noapte
Zi
14 May 2020
1 min read

Percheziții la bătăușii de la Nucet!
Au fost emise mandate de aducere pentru 8 persoane! 

La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza localității Nucet.

Astfel, polițiștii au indisponibilizat mai multe obiecte contondente care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, au fost puse în executare 8 mandate de aducere, două persoane de 23 și 29 de ani, bănuite de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind reținute pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 8 mai a.c., pe fondul unui conflict spontan, bănuiții, în timp ce se aflau pe drumul județean 722, pe raza localității Nucet, ar fi agresat doi bărbați și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

CITEȘTE ȘI

http://voceadambovitei.ro/2020/05/nucet-barbat-batut-crunt-de-patru-indivizi-vinovatii-au-fost-retinuti-pentru-24-de-ore/

Totodată, la conflict ar fi participat alți patru bărbați, bănuiți de comiterea acelorași infracțiuni, care, la data de 9 mai a.c., au fost reținuți de polițiști. Ulterior, față de aceștia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, cei în cauză fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

De asemenea, cei doi bărbați reținuți vor fi prezentați, pe parcursul acestei zile, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ȘUȚA SEACĂ: Doi bărbați au fost retinuți pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe 

Articolul Urmator

Dep. PSD Carmen Holban :” Euthyroxul continuă să lipsească din farmacii”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele