Noapte
Zi
22 May 2020
1 min read

Peste două milioane de români, din categoriile defavorizate, vor primi măști gratuite

În cursul zilei de ieri, Guvernul a adoptat a Ordonanță de Urgență care privește distribuirea gratuită a măștilor de protecție pentru mai multe categorii de persoane. Astfel, peste două milioane de români vor beneficia de măşti gratuite de la sta, printre beneficiari fiind pensionarii sau persoanele cu handicap.

“S-a aprobat. Măşti de protecţie pentru 2.300.000 de persoane din categoriile defavorizate. Se acordă un număr de 50 de măşti de protecţie pentru fiecare persoană din categoriile precizate, aferente unei perioade de două luni. Printre categoriile de persoane care vor beneficia de acest sprijin se numără persoanele din familiile care primesc ajutor social, pensionarii, dar şi persoanele cu handicap. (…). Persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social acordat în baza legii 416/2001 privind venitul minim garantat, persoanele beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza legii 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, pensionsarii din sistemul public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei, inclusiv persoanele încadrate în grad de handicap, care realizează venituri exclusiv din prestaţiile sociale prevăzute de art 42 şi 58 dfin legea 448/2006.”, a precizat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

1385 de locuri finanțate de la buget la Universitatea Valahia Târgoviște

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Lucrările la pasajul Aninoasa, pe ultima sută de metri

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele