Noapte
Zi
29 May 2020
1 min read

Reținuți 24 de ore pentru furt calificat 

În cursul zilei de ieri,  28 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sprijiniți de jandarmi, au descins la domiciliile a doi bărbați, cu vârsta de 26 și 30 de ani, din I.L. Caragiale.

Cei în cauză sunt bănuiți ca în cursul acestei luni ar fi sustras dintr-o societate comercială de pe raza localității Mija, mai multe materiale de construcție și piese metalice.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca mâine, 29 mai, sa fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Camera de Comerț Dâmbovița, convocator pentru ședința ordinară a Adunării Generale 

Articolul Urmator

Alexandru Oprea, bilanț la un an de la revenirea la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele