Noapte
Zi
19 May 2020
1 min read

S-a stins din viață montaniardul Viorel Nicolescu!

“La începutul anilor 80, alături de montaniarzii grupați în jurul Clubului de turism Chindia, a apărut un om solitar, un călător domol care nu căuta timpi și performanțe, ci, mai ales, lumini, umbre, unghiuri, culori pe care să le prindă și să le surprindă pe negativul peliculei foto. Era Viorel Nicolescu, născut pe plaiurile Pucioasei, dar ajuns cu serviciul și casa la Târgoviște, respectiv Priseaca. Grație lui, dar mai ales fotografiilor lui, am câștigat, la vremea respectivă, zeci de concursuri și premii foto și ne-am creat un renume la nivel național. Noi ne-am continuat peregrinările montane, iar el ne-a urmărit activitatea și ne-a urmat la ture mai ușoare, cu ochiul și aparatul său.

La sfârșitul lui martie nu am ajuns la aniversarea vârstei de 72 de ani, promițându-ne, unii la alții, o tură specială, precum cea din noiembrie din Bucegi. Din păcate, zilele acestea, a plecat spre ceruri pentru a ne urmări și a ne trimite imagini celeste.

Vei rămâne în sufletul nostru, ca un adevărat dinozaur al Chindiei. Drum bun, Om bun!”-transmite Asociația Chindia Jurasic Park

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Incendiu la o casă din Băleni

Articolul Urmator

Țigările mentolate, scoase de pe piață

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele