Noapte
Zi
9 May 2020
1 min read

Secretar de stat în Ministerul Agriculturii, prezent în județul Dâmbovița

Astăzi, 09 mai a.c.,  Gheorghe Ștefan-secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, s-a aflat în județul Dâmbovița, în cadrul unei vizite de lucru.

Vizita a debutat cu o întâlnire la sediul Direcției Agricole Județene Dâmbovița la care a participat subprefectul județului, domnul Chiru-Cătălin Cristea, directorul Direcției Agricole-Viorel Cigăran, directorul Agenției Naționale pentru Îmbunătățiri Funciare Dâmbovița-Ion Alexandru, doamna Alexandra Gârleanu- director APIA Dâmbovița, Domnul Vlad Pătrașcu-Inspector șef al Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Dâmbovița și domnul Roger Catalin Manea – Oficiul pentru Ameliorare și Reproducție în Zootehnie Dâmbovița. Întâlnirea a fost urmată de o deplasare în Piata 1 Mai din Municipiul Târgoviște, unde domnul secretar de stat a discutat cu producătorii și comercianții agricoli.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Incendiu la o casă din Vlădeni

Articolul Urmator

NUCET: Bărbat bătut crunt de patru indivizi! Vinovații au fost reținuți pentru 24 de ore! 

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele