Noapte
Zi
16 June 2020
1 min read

Accident pe A1! Două persoane au fost rănite! 

În această dimineață, în jurul orei 08:15, pompierii de la Detașamentul Găești au fost solicitaţi şi au intervenit în urma producerii unui accident rutier pe A1, autostrada București-Pitești,  la km 77, cu 2 victime neîncarcerate, pe raza localității Petrești.

WhatsApp Image 2020-06-16 at 10.13.23 (1)

WhatsApp Image 2020-06-16 at 10.13.23

La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) și un echipaj de ambulanță SMURD. De asemenea, s-a deplasat și o ambulanță cu medic de la SAJ Dâmbovița.

În urma accidentului, în care au fost implicate două autovehicule, au rezultat 2 victime. Pentru acestea a fost nevoie de intervenția echipajelor medicale. În urma impactului șoferul autoturismului a fost proiectat prin parbriz, suferind multiple traumatisme. Aceasta a fost stabilizat și asistat medical de echipajul SMURD până la sosirea echipajului cu medic de la SAJ Dâmbovița care a preluat victima, urmând să o transporte la o unitate spitalicească din București.

Cealaltă mașină implicată în accident a ieșit în afara părții carosabile. În aceasta se aflau 2 persoane soț și soție, soția prezenta echimoze faciale. Accidentul a avut loc pe sensul de mers spre București. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Camera de Comerț Dâmbovița pune bazele unei colaborări economice cu Kazahstanul

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA sub avertizare de COD PORTOCALIU de ploi

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele