Noapte
Zi
2 June 2020
1 min read

Când se vor redeschide mall-urile

Începând cu data de 15 iunie un nou set de măsuri de relaxare ar putea intra în vigoare, scenariul fiind posibil dacă România menține trendul descendent al infectărilor cu noul coronavirus.

15 iunie ar reprezenta și data la care mall-urile s-ar putea redeschide. Anunţul a fost făcut  de ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a precizat că va avea o întâlnire cu reprezentanţii industriei în cursul zilei de azi.

”Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. La ora 15:00, am o întâlnire cu reprezentanţii mall-urilor, cu reprezentanţii care închiriază aceste spaţii comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, şi lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viaţa la normalitate mai repede”.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Jandarmii dâmbovițeni, acțiune de prevenire a faptelor ilegale cu impact negativ asupra patrimoniului natural

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Două cabinete dentare școlare s-au redeschis

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele