Noapte
Zi
17 June 2020
1 min read

CRÂNGURILE: Asistenta medicală din comună infectată cu COVID 19, medicul de familie urmează a fi testat

Primarul comunei Crângurile, Costin Barbu, trage semnale de alarmă cu privire la faptul că asistenta medicală din comună este infectată cu COVID 19, diagnostic confirmat pe data de 14 iunie, iar medicul de familie, în condițiile în care cele două au lucrat împreună, urmează a fi testat, acesta fiind contact direct. În acestă dimineață, edilul a mers personal la cabinetul medical pentru purta o discuție cu doamna doctor, și asta în urma nenumărator sesizări pe care, spune Barbu, le-a primit din partea cetățenilor.”Dragi cetateni, Azi, 17.06.2020, în urma sesizărilor primite de cetățenii din comuna noastră, m-am deplasat la Dispensarul Uman pentru a purta o discuție cu d-na doctor Toma. Fac precizarea ca d-na asistent este confirmată pozitiv cu Covid 19 și d-na dr. Toma suspectă!”, se arată într-o postare a acestuia pe facebook.
Primarul i-a solicitat doamnei doctor suspendarea activității până în momentul în care se va afla rezultatul testului.


Doctorița s-a prezentat și în aceste zile la cabinetul medical pentru prescierea de rețete medicale pentru pacienții bolnavi cronic.

Sursa Video Facebook Costin Barbu

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: Numeroase gospodării au fost inundate de ploi (VIDEO) 

Articolul Urmator

Dâmbovițeni cercetați pentru trafic de droguri și braconaj

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele