Noapte
Zi
24 June 2020
1 min read

Dep. PSD Carmen Holban: “Ministrul Sănătății trebuie să-și dea DEMISIA pentru incapacitatea de a gestiona criza sanitară!”

“Ministrul Sănătății trebuie să-și dea DEMISIA pentru incapacitatea de a gestiona criza sanitară!”, este mesajul pe care deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților, il-a transmis în plenul Parlamentului prin intermediul unei moțiuni simple. Holban a atras atenția mai multor probleme pe care ministrul Sănătății nu le-a gestionat corespunzător de la izbucnirea pandemiei de COVID 19.

Totodată, deputatul dâmbovițean consideră faptul că toate acțiunile lui Nelu Tătaru au rămas la stadiul de vorbe, foarte puține concretizându-se în fapte și măsuri concerete.

“Am prezentat astăzi (n.r. luni, 23 iunie a.c.) în plenul Camerei Deputaților Moțiunea simplă „Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre”, care face o radiografie complexă a multiplelor disfuncționalități ale conducerii Ministerului Sănătății de la izbucnirea pandemiei cu COVID-19.

Între greșelile impardonabile ale ministrului Sănătății se numără minciunile legate de faptul că românii au avut medicamente în această perioadă. În realitate, populația se confruntă cu lipsa unor medicamente esenţiale pentru bolnavii de cancer, pentru afecţiuni grave, autoimune, precum Euthirox, de exemplu, dar și de medicamentele ieftine pentru diabet.

Este evident că ministrul Nelu Tătaru nu s-a preocupat să asigure medicamentele necesare bolnavilor cronici. I-am recomandat să facă o analiză pentru fiecare medicament în parte, să monitorizeze necesarul de medicamente, să emită ordinul de încadrare a medicamentelor în categoriile de clawback stabilite de Parlament, care oferă predictibilitate, și să încurajeze producţia românească de medicamente!

I-am oferit, de altfel, soluții concrete pentru toate defecțiunile cronice ale sistemului de sănătate, pentru toate neajunsurile și lamentările din ultimele luni.

Ministrul Sănătății ne-a oferit până acum doar vorbe, nu şi fapte!”, precizează Carmen Holban.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Trei autobuze au fost inceniate în fosta autogară Mondotrans

Articolul Urmator

Elev eliminat de la proba de matematică a Bacalaureatului

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele