Noapte
Zi
30 June 2020
1 min read

Ionel Petre, lider ALDE Dâmbovita: “Orban continuă să-și bată joc de HoReCa”

Nu este pentru prima dată când președintele Alianței Liberalilor și Democraților organizația Dâmbovița critică aspru măsurile pe care Guvernul condus de Ludovic Orban le-a implementat în ceea ce privește economia țării, în cazul de față pentru domeniul HoReCa, grav afectat de pandemia de COVID 19.

“După ce închide domeniul începând chiar de-a doua zi de dimineață, după întâlnirea nocturnă de la Guvern, după ce a promis relaxarea condițiilor, dar și sprijin pentru hoteluri și restaurante, Orban șochează din nou: amână redeschiderea HORECA, mult așteptată de la 1 Iulie 2020. De ce? Păi cum de ce? Nu sunt în stare să vină cu soluții de relansare economică și preferă ca sub masca COVID-19 să mențină închis întregul domeniu economic, fără să țină seama de posibilele drame ale investitorilor din domeniu. Chiar el a recunoscut că și-au “stors creierii” până la 4 dimineața pentru ca a doua zi să vină cu ceva. Practic, nu au venit cu nimic! Păi cum să iasă ceva bun dacă lucrezi doar “pe genunchi”, doar cu ageamii avizi de a-și atinge doar propriile interese meschine? Cum să vii cu soluții pentru economie când umpli guvernul de cârciumari, coafeze sau șomeri? Cum să te intereseze soarta românilor când tu, sub masca COVID-19, faci achiziții publice iresponsabile și te împrumuți într-un ritm amețitor?

Din această situație nu se poate ieși decât prin comunicare continuă, cu echipă de specialiști în domeniu, cu achiziții transparente și, cel mai important, cu gândul la fiecare român, indiferent că te votează sau nu.

Înțelegi ceva din aceste rânduri, domnule Orban?”, precizează Ionel Petre.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Încep lucrările pentru restaurarea și conservarea Curții Domnești din Târgoviște

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: 68,76% rata de promovabitate la examenele de Bacalaureat

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele