Noapte
Zi
5 June 2020
1 min read

Pași importanți în vederea dezvoltării stațiunii de interes național Padina – Peștera

La sfârșitul lunii mai 2020, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat contractul de lucrări (proiectare și execuție) pentru realizarea „Centrului Salvamont, zona Peștera, comuna Moroeni”.

Proiectul are valoarea de 5.879.770 lei, fără TVA.

Având în vedere preocuparea Consiliului Județean Dâmbovița de a realiza investiții ce vizează dezvoltarea infrastructurii turistice în zona montană, este prioritară reabilitarea și extinderea actualului Centru Salvamont, ce cuprinde spații adecvate pentru desfășurarea corespunzătoare a activităților, dar și dotările minime pentru intervențiile echipajelor specializate.

Misiunea salvatorilor montani și salvatorilor subterani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Dâmbovița este de a salva – utilizând tehnici speciale – persoanele accidentate aflate în zone greu accesibile, de a căuta și recupera persoanele rătăcite sau dispărute, precum și de a preveni accidentele montane și subterane.

Pentru îmbunătăţirea condiţiilor igienico – sanitare şi respectarea cerinţelor de mediu din zona Salvamont, în anul 2019 a fost pusă în funcțiune o staţie pentru epurarea apei menajere uzate, în conformitate cu normele și standardele în vigoare, aceasta fiind în prezent în perioada de garanție.

Reamintim faptul că, tot în luna mai 2020, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a semnat și contractul de lucrări (proiectare și execuție) pentru realizarea „Centrului Multifuncțional pentru Servicii de Urgență și Jandarmerie Montană, zona Peștera, Comuna Moroeni”, în valoare de 7.207.873,82 lei (fără TVA).

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Curtea Domnească va fi restaurată și conservată cu bani europeni

Articolul Urmator

ISJ Dâmbovița oferă 140 de tablete pentru copii defavorizați

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele