Noapte
Zi
14 June 2020
1 min read

S-a urcat la volan drogat și fără a deține permis de conducere

Ieri, 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținuț pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 28 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, fapte prevăzute de art. 335 si art. 336 din Codul Penal.

Bărbatul este bănuit că, la data de 13 iunie a.c., ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Târgoviște, și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Totodată, în urma verificarilor efectuate, polițiștii au constat că cel în cauza nu deține permis de conducere si că s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Pe parcursul acestei zile, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

POIANA: Băiat de 14 ani, înecat în lacul unei foste balastiere

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: 4246 de absolvenți ai clasei a VIII-a susțin astăzi prima proba a Evaluării Naționale

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele