Noapte
Zi
1 July 2020
1 min read

A încălcat ordinul de protecție și a pătruns, fără drept, în casa unei femei

La data de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 42 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și încălcarea măsurilor stabilite printr-un ordin de protecție, fapte prevăzute de art. 32 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice și art. 224 din Codul Penal.

Bărbatul este bănuit că, în cursul zilei de ieri, ar fi încălcat măsurile impuse prin ordinul de protecție provizoriu emis la data de 26 iunie a.c., cât și măsurile impuse ca urmare a controlului judiciar și s-ar fi deplasat la domiciliul unei femei de 40 de ani, unde ar fi pătruns fără drept în locuința acesteia și ar fi refuzat să o părăsească.

Pe parcursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cel în cauză a mai fost reținut de polițiști, la data de 28 iunie a.c., și ulterior prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Lucrările la școala “Mihai Viteazul” se vor finaliza până la începutul anului școlar

Articolul Urmator

Motociclist rănit într-un accident pe DN 61

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele